Wie ben ik

Mijn naam is Suzan Verstraten – Zegers.

Ik woon, samen met mijn man, onze twee dochters van 9 en 11 jaar en de hond, in Langenboom. Ruim 20 jaar heb ik als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Ik vond het heerlijk om met kinderen te werken, te praten, te discussiëren en te lachen. Het was bijzonder om gedurende het schooljaar een band op te bouwen met een groep kinderen en samen bepaalde doelen te bereiken. Toch was ik altijd al geïnteresseerd in dat “ene kind”; dat kind wat niet lekker in zijn/haar vel zat, niet goed kon meekomen of gewoon net even wat meer aandacht nodig had. Het was als leerkracht met een vol programma en een volle klas niet altijd mogelijk om die kinderen de extra aandacht te geven die ik ze wilde geven. En juist daar ligt mijn hart en daar ben ik goed in. Daarom heb ik de keuze gemaakt om me alleen nog op de individuele begeleiding van kinderen te richten.

Tijdens de opleiding Master Pedagogiek, de opleidingen tot Kindercoach, in mijn werk als leerkracht en als moeder heb ik veel kennis en ervaring opgedaan over de ontwikkeling van kinderen. Ik ben breed georiënteerd, maar kom eigenlijk altijd weer uit bij de kern: ‘goed in je vel zitten, weten wat je (on)mogelijkheden zijn, blij zijn met jezelf en verbinding aan kunnen gaan met de ander’. Niet voor niets coach ik ‘met hoofd EN hart’; die balans is zo belangrijk!

Uiteindelijk hoop ik met al deze kennis en ervaring en met mijn eigen grote hart, het verschil te kunnen maken voor de kinderen die het nodig hebben!

Wanneer U denkt dat ik iets voor jullie kan betekenen, neem gerust vrijblijvend contact met me op!

contact